Reserveer

*** Op zaterdag 7 september sluiten wij om 16:00. Op zaterdag 14 september en zondag 15 september is ons restaurant helaas gesloten. Onze collega's van Speys staan voor u klaar!***

Reserveren bij Zeyn is mogelijk voor de borrel en het diner vanaf 16 uur.

Lunch: Voor de lunch hoeft niet gereserveerd te worden. Bij drukte komt er altijd snel een tafel vrij in ons grote restaurant.

Vergaderingen: Iedereen is welkom voor een vergadering of meeting bij Zeyn. Wij reserveren daar echter geen tafels voor.

Kijk hier voor meer informatie over ons musicalmenu!

Reserveer

Musicalmenu

Mamma Mia!

Vanaf september 2018 te zien in het Beatrix Theater aan het Jaarbeursplein in Utrecht: Mamma Mia! Een energiek en komisch liefdesverhaal met veel ABBA-meezingers.

Musicalmenu
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij Restaurant Zeyn genieten van een 3-gangenkeuzemenu. Op onze menukaart staat voor ieder wat wils, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom voor alleen een drankje. U vindt ons direct naast het Beatrix Theater.

Vroegboekkorting
Speciaal voor onze gasten die voor aanvang van de musical zeker willen zijn van een tafel heeft Zeyn een smakelijke actie:
 
Reserveer uw tafel onder vermelding van 'musicalmenu' en ontvang bij uw dessert een kop koffie van het huis! 
 
U kunt tot 15.00 uur op de dag zelf online uw tafel reserveren. Na 15.00 uur kunt u telefonisch reserveren via telefoonnummer +3130 295 56 65.


De musical
Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. De musical vertelt het liefdesverhaal van moeder Donna en haar dochter Sophie. Met een pittoresk eiland als decor ontvouwen zich steeds meer komische en romantische situaties. Daarbij is Mamma Mia! een meezingfeest met bekende hits van ABBA als Dancing Queen en Super Trouper. Hoofdrolspeelsters Antje Monteiro en Jolijn Henneman schitteren in de rollen van Donna en Sophie.

Tot ziens bij Zeyn!