Reserveren

Kies wanneer u wilt reserveren bij ons in West. Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Reserveren

Musicalmenu

TINA!

Vanaf januari 2020 te zien in het Beatrix Theater aan het Jaarbeursplein in Utrecht: TINA de Tina Turner musical.

Musicalmenu
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij Restaurant Zeyn genieten van een 3-gangenkeuzemenu. Op onze menukaart staat voor ieder wat wils, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom voor alleen een drankje. U vindt ons direct naast het Beatrix Theater.
 
U kunt tot 15.00 uur op de dag zelf online uw tafel reserveren. Na 15.00 uur kunt u telefonisch reserveren via telefoonnummer +3130 295 56 65.
 


De musical
De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Tot ziens bij Zeyn!